CASE: Tøj til Forsvaret skal håndteres hos JD Logistik A/S

Et succesfuldt udbud fra Forsvaret ender med en SMV-virksomhed som leverandør. JD Logistik er valgt som leverandør af webshop og logistisk håndtering af tøj til Forsvarets medarbejdere og værnepligtige.  

 

Efter et udbud med forhandling og test af webshop blev JD Logistik valgt som leverandør til Forsvaret på en op til 4 årig kontrakt. Udbuddet blev gennemført af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI). Kontrakten blev tildelt på baggrund af en evaluering af pris og kvalitet, hvor JD Logistik sammen med deres leverandør af webshoppen, Nordicode, blev vurderet bedst.   

FMI gjorde et stort arbejde både i udbudsprocessen og kontraktmæssigt, for at sikre sig en samarbejdspartner fremfor en leverandør. Dette danner grobunden for et tæt partnerskab i den kommende kontraktperiode, hvor JD Logistik varetager webshop, modtagelse, opbevaring og fremsendelse af beklædning til medarbejdere og værnepligtige i Forsvaret.

I udbudsprocessen har FORTEM varetaget det udbudstekniske ansvar for JD Logistik, og opgaverne er løst i tæt samarbejde med JD Logistik og Nordicode for at sikre, at alle parter havde fuldt indblik i udbudsprocessen og kontrakten og dermed kunne se sig selv i tilbuddet og leverancen til Forsvaret. I processen indgik leverandørmøder, forhandlinger og test af webshop.

Forsvaret har gennem mange år været en af de førende offentlige ordregivere, når det kommer til at have en strategisk tilgang til at have bredde i konkurrencefeltet – FMI har eksempelvis arbejdet strukturelt med at prækvalificere både store, mellemstore og mindre virksomheder. Det har haft en stor betydning for SMV’erne, men også for Forsvaret, der er blevet mindre afhængige af store leverandører og har opnået en bedre leverandørsammensætning.

Foto: JD Logistik

Vil du høre mere om udbud fra Forsvaret og FORTEMs ansvarsområder, kan du kontakte Partner Jimmy Holst Rydahl på tlf +45 6040 7848 eller mail: jimmy.rydahl@fortem.dk

Flere Cases

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *