DK Multi-Wear vinder kontrakten på Arbejdsbeklædning for Tårnby Kommune

Denne kontrakt viser, at man kan gøre en stor forskel på udbud, der kun evalueres på pris. I udbud bruger man evalueringstekniske priser, hvilket ikke nødvendigvis er et udtryk for den faktiske pris. Af denne grund er det vigtigt at lave en dybdegående analyse af prismodellen, da strategisk prissætning har afgørende betydning for den evalueringstekniske pris.

I samarbejdet med DK Multi-Wear, havde vi særligt fokus på at identificere områder, hvor virksomheden kunne udmærke sig og differentiere sig fra sine konkurrenter.

DK Multi-Wear vinder kontrakten på følgende vurderinger:

– Har tilbudt en vareportefølje med det højeste niveau af kvalitet.
– Har tilbudt den vareportefølje, der skiller sig mest ud, og scorer især højt på funktionaliteten.
– Har formået at analysere modellen rigtigt, og derved fået en fordel af de 3 vægtningsgruppers forskel i vægtningen af pris og kvalitet.
– Har hermed også opfyldt en stor del af de ønsker og behov fra kommunens side ligger til grund for udbuddet.    

Hos FORTEM er vi dedikerede til at skabe værdi for alle vores kunder. I vores tætte samarbejde lægger vi stor vægt på, at rådgive ned til mindste detalje i overensstemmelse med udbudsbetingelserne, så vi kan levere topkvalitet i et hvert projekt. 

                             Foto: Billig-arbejdstøj.dk

Vil du høre mere om udbud og FORTEMs ansvarsområder, kan du kontakte Partner Jimmy Holst Rydahl på tlf +45 6040 7848 eller mail: jimmy.rydahl@fortem.dk

Flere Cases

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *