ESG, bæredygtighed og ledelsessystemer

Vi udvikler ESG-rapportering, metodebeskrivelser og ledelsessystemer til virksomheder og myndigheder inden for eksempelvis bæredygtighed, CSR, kvalitetsledelse og processer (Standard Operating Procedures) for en struktureret udførelse af kontrakter.

Vores metodebeskrivelser og systemer er praktiske værktøjer, der giver styring og fremdrift. Vores bæredygtighedsplan viser indsatser, effekter og virksomhedens forbedringer år for år. Det sender et klart signal til omverdenen og styrker virksomheden og medarbejderne.

Bæredygtighedsplaner og ESG-rapportering anvendes eksempelvis som rapport på websites, i tilbudsmateriale og i kommunikation til kunder. Vi oplever også, at det er med til at styrke virksomhedens retning og motiverer medarbejderne i dagligdagen. Vi afslutter altid med en virksomhedspræsentation, hvor medarbejderne lærer om planen og hvordan de med deres egne indsatser kan påvirke udviklingen, minimere CO2 og skabe en bedre og mere bæredygtighed hverdag.

Vi udvikler metodebeskrivelser af ledelsessystemer inden for IT, bygge og anlæg samt facility services. Det omfatter beskrivelser af eksempelvis kvalitetsledelse (ISO 9001), miljøledelse (ISO 14001), arbejdsmiljøledelse (ISO 45001 – tidligere OHSAS 18001) samt tilsvarende beskrivelser fx it-sikkerhed og -governance. Vi udvikler også beskrivelser af eksempelvis delsystemer, der sikrer, at man er klar til audits og certificering.

Vores procesbeskrivelser indgår eksempelvis som kravspecifikationer i udbud til at danne rammerne for udførelsen af kontrakter og leverancer. Vi udvikler endvidere Standard Operating Procedures, der anvendes inden for it, bygge og anlæg samt facility services.

Kontakt os og hør mere.

Vil du høre mere om metodebeskrivelser?