Tilbudsrådgivning

FORTEM er Danmarks førende rådgiver inden for tilbud på offentlige udbud og licitationer fra C25-virksomheder.

Vi varetager tilbudsudvikling, tilbudsskrivning og kvalitetssikring, der sikrer, at det overholder de konditionsmæssige krav og scorer højt i evalueringen. Vores tilgang sikrer, at virksomhedens løsning fremstår tydelig og attraktiv for modtageren. Det skaber et solidt grundlag for kontraktindgåelsen og det efterfølgende samarbejde.

Vores erfarne team tager ansvaret for projektledelse og bistår med vores dybe erfaring i planlægningen, udarbejdelsen og forhandlingen med den offentlige myndighed. Siden 2015 har vi sikret, at danske og internationale virksomheder opnår succes med offentlige udbud gennem en målrettet, metodisk og detaljeorienteret tilgang til tilbudsmaterialet.

Vi er vant til at arbejde med korte frister, og vi anvender en bid management-tilgang der sikrer et grundigt materiale og effektiv udarbejdelse, når behovet er der.

“At få hjælp fra FORTEM har løftet kvaliteten i vores tilbud – ikke kun de pågældende tilbud, men også de fremtidige, som vi selv har udarbejdet. Vi er i dag i stand til at opkvalificere vores tilbud gevaldigt ud fra tidligere tilbud”. – Søren Jønsson, Kunde- & markedschef hos Lindpro

Kvalitetssikring

Vi bistår vores kunder med kvalitetssikring af prækvalifikationer og tilbud, og sikrer at de svarer skarpt og effektivt på ordregiverens udbudsmateriale.
Det er let at stirre sig blind på krav og referencebeskrivelser i den krævende tilbudsproces, og derfor tilbyder vi at kvalitetssikre din virksomheds materiale, så du kan være sikker på at aflevere et tilbud, der er gennemarbejdet, konditionsmæssigt og tilpasset ordregivers krav og retningslinjer.

 

”FORTEM har været med til at løfte og præge kvaliteten af det materiale, som vi har afleveret, således at vi scorede maksimalt i vores kvalitative beskrivelser for udbuddet fra Bygningsstyrelsen,”
– Thomas Ohm, Adm. Direktør hos KONE

Vil du høre mere om tilbudsrådgivning?