Tilbudsrådgivning

FORTEM er Danmarks førende rådgiver inden for tilbud på offentlige udbud og licitationer fra C25-virksomheder.

Vi varetager tilbudsudvikling, tilbudsskrivning og kvalitetssikring, der sikrer, at materialet overholder de konditionsmæssige krav og scorer højt i evalueringen. Vores tilgang sikrer, at virksomhedens løsning fremstår tydelig og attraktiv for modtageren. Det skaber et solidt grundlag for kontraktindgåelsen og det efterfølgende samarbejde.

Vores erfarne team tager ansvaret for projektledelse og bistår i planlægningen, udarbejdelsen og forhandlingen med den offentlige myndighed. Siden 2015 har vi sikret, at danske og internationale virksomheder opnår succes med offentlige udbud gennem en målrettet, metodisk og detaljeorienteret tilgang til tilbudsmaterialet.

Vi er vant til at arbejde med korte frister, og vi anvender vores egen Bid Value Canvas metode,  der sikrer et grundigt gennemarbejdet materiale og en effektiv udarbejdelse heraf.

Vores specialister bygger bro mellem virksomheder og offentlige myndigheder gennem udbud og samarbejde

Kvalitetssikring

Vi bistår vores kunder med kvalitetssikring af prækvalifikationer og tilbud, og sikrer at de svarer skarpt og effektivt på ordregiverens udbudsmateriale.
Det er let at stirre sig blind på krav og referencebeskrivelser i den krævende tilbudsproces, og derfor tilbyder vi at kvalitetssikre din virksomheds materiale, så du kan være sikker på at aflevere et tilbud, der er gennemarbejdet, konditionsmæssigt og tilpasset ordregivers krav og retningslinjer.

Vil du høre mere om tilbudsrådgivning?