FORTEM Monitor

Udbudsovervågning, kommende kontrakter og markedsdata

Få en introduktion til FORTEM Monitor, og hvordan du kan bruge det til at overvåge udbud, der er relevante for dig. Skriv til os, eller ring direkte på telefon  + 45 30 29 42 00

Ekspertoverblik over udbudsmarkedet

I vores daglige arbejde med rådgivning inden for både udbud og indkøb er det vigtigt hurtigt at kunne danne sig et fuldt overblik over udbudsmarkedet og dets ordregivere og leverandører. 

Vi har udviklet FORTEM Monitor specifikt til dette formål.

Fordele med FORTEM Monitor

Adgang til alle markedets udbud og kontrakter, kontakt til kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, og meget mere…

Nem og effektiv udbudsovervågning

Lav alle de målrettede søgeagenter du ønsker, så du altid er opdateret på hvad der rør sig i markedet og de muligheder som opstår.

Overvåg ordregivere og leverandører

Få opdateringer omkring de spillere på markedet, som er relevante for dig. Se dine konkurrenters tildelinger, kontrakter, udløb af kontrakter, og få information omkring de personer som køber ind.

Nye udbud, leads og kontraktmuligheder

Se og bliv mindet om, hvornår aktive kontrakter udløber, så du kan stille din virksomhed i position til genudbud og allokere ressourcer.

LEVERANDØRDETALJER

Indblik i leverandører og deres kontrakter

Se alle kontrakt- og tildelingsdetaljer på alle leverandører i markedet. Bliv klogere på præcist hvilke kunder og markeder leverandørerne leverer til, og hvornår deres kontrakter ophører.

Overblik over hele udbudsmarkedet

Dan dig nemt og hurtigt overblik over udbudsmarkedet indenfor netop din branche. Se de største/vigtigste spillere på både indkøb og leverandørsiden over alle sektorer og geografiske områder.

Data til analyse af både udbud og indkøb

Stå stærkere med FORTEMs markedsførende research og analyser af udbud, erhvervskontrakter og det offentlige marked generelt. Vi leverer analyser til både virksomheder og offentlige institutioner.

Dybdegående enkelt og intuitivt

Vi har skabt FORTEM Monitor med en simpel og intuitive brugergrænseflade, så det er nemt at gå til. Værktøjet er dog mindst lige så stærkt til at skabe dybdegående indsigter i markedet – både som helhed, i specifikke sektorer, samt for individuelle ordregivere og leverandører.

FORTEM Monitor giver os markedsviden, der sparer os for timevis af salgsarbejde. Vi ved nu i god tid, hvornår kontrakter kommer i udbud.

Der er gode grunde til at vælge FORTEM Monitor

ENKEL OG
INTUITIV

FORTEM Monitor er udviklet for at gøre det nemt og enkelt at overskue udbudsmarkedet. Med Monitor er du altid kun et klik væk fra relevante udbud, ordregivere, konkurrenter, samarbejdspartnere eller kontaktpersoner.

NYESTE
TEKNOLOGI

Bag FORTEM Monitors intuitive overflade ligger der en state-of-the-art maskine, som giver dig stabil performance og lynhurtig søgning og overblik over hele det danske udbudsmarked.

LØBENDE UDVIKLING

Vores mål er altid at yde den bedste overvågning af det danske udbudsmarked som muligt. Vi  udvikler derfor hele tiden på FORTEM Monitor for at gøre det endnu bedre.

DU ER
I FOKUS

Med FORTEM Monitor er du i fokus. Har du ris eller ros, eller har du specifikke ønsker eller ideer til noget du gerne ville kunne gøre, vil vi meget gerne høre fra dig. Med dig bliver vores produkt kun bedre.

Vi tilbyder FORTEM Monitor som et selvstændigt produkt

FORTEM Monitor er et centralt værktøj i vores daglige arbejde og rådgivningsvirksomhed.

Vi har nu valgt at tilbyde FORTEM Monitor til vores kunder og andre interesserede, så de også kan få glæde af værktøjet. 

Du kan derfor købe adgang til FORTEM Monitor, som et selvstændigt produkt til en enkel og fordelagtig pris.

Enkelt

En enkelt licens til FORTEM Monitor giver fuld adgang til alle platformens funktionaliteter.

Målrettet

Med muligheden for at målrette dine søgeagenter, som du ønsker, er du altid sikker på at få besked om de udbud, som  er relevante.

Effektivt

Med FORTEM Monitors brugervenlige platform og overskuelige opbygning kan du altid holde dig ajour med hvad der sker i markedet.

Sådan kommer du i gang med FORTEM Monitor

1. Send os en besked

Send os dit navn og telefonnummer, og eventuelt lidt om hvad du søger.w

2. Vi kontakter dig

Vi kontakter vi dig og tager en snak om dine specifikke ønsker og behov.

3. Og hjælper dig igang

Vi sørger for at hjælpe dig igang, sætte søgeagenter op, og vise hvordan du kan bruge systemet