Vi tager ansvar for hele udbudsprocessen

Markedets mest erfarne

Hos FORTEM har vi indgående erfaringer fra begge sider af bordet. Vi går derfor ind og udfordrer den måde virksomheder og offentlige myndigheder griber udbudsprocessen an på.

Vi hjælper parterne med at se hele udbudsprocessen fra et bredere, og derfor mere produktivt perspektiv, fordi vi ikke er hæmmet af de organisatoriske og forventningsmæssige forskelle, der tit kommer til at præge kommunikationen og kontakten mellem virksomhederne og de offentlige udbydere.

Hvordan vi hjælper

Vi bistår virksomheder med at takle hele udbudsprocessen. Vi ruster dem til at imødekomme de offentlige udbyderes krav og forventninger til det materiale, virksomhederne byder ind med.

Vi hjælper med at konkretisere spørgsmål til udbudsmaterialet og udforme tilbud, og rådgiver virksomheder i, hvordan de konstruktivt kan udfordre udbyderne på deres udbudsmateriale, så begge parter får den mest optimale proces.

Hos FORTEM oplever vi tit at virksomheder stirrer sig blind på prisdelen af udbudsmaterialet, fordi mange tror at udbydere vægter det økonomiske parameter højest i udbudsprocessen

Vores proces

Vi har gennem årene hjulpet med at vinde kontrakter til både store og små virksomheder. Vores dygtige konsulenter bistår med alle roller i tilbudsprocessen: Bid Manager, udvikle tekst og lave grafik. Derudover bistår de med strategisk rådgivning.

Samarbejdet

Siden 2015 har FORTEM bistået vores kunder med at skrive vindende tilbud. Vi har hjulpet alle salgs virksomheder, stor som små, med strategisk rådgivning, projektledelse, prækvalifikationer og tilbudsskrivning.

Læs mere om vores samarbejdspartnere her:

Vi er specialister indenfor

BID MANAGEMENT

Fortem er Danmarks førende rådgiver inden for tilbud på offentlige udbud og licitationer fra C25-virksomheder…

UDBUDS- RÅDGIVNING

UDBUDSRÅDGIVNING

Vi bistår virksomheder og offentlige myndigheder med at gennemføre succesfulde udbud og indkøb 

BID MANAGER

Vi har talrige kurser og uddannelse  i udbud og tilbud, og vi udvikler virksomhedsforløb og uddannelse af nye medarbejdere

UDBUDSOVERVÅGNING

Vi har markedets førende digitale løsning til udbudsovervågning, konkurrentanalyse og analyse af udbudsmarkedet