Case: Midtbus Jylland

Midtbus Jylland bliver kommunens største leverandør

Midtbus Jylland A/S kommer fremtidigt til at stå for størsteparten af den borgerrettede kørsel i Viborg Kommune, efter kommunens udbud af skolebuskørsel og anden kørsel. I udbuddet vandt Midtbus Jylland de tre største delaftaler vedrørende skolebuskørsel.

Det var vigtigt for Viborg Kommune at få en leverandør, som kunne sikre en høj kvalitet på ydelsen, og kvalitet var derfor vægtet højt i udbuddet.

 

FORTEM varetog ansvaret for tilbuddet fra Midtbus Jylland og stod for at sikre, at løsningen blev udviklet og formidlet, så Viborg Kommune fik en indgående forståelse for den høje kvalitet og faglighed, som er kendetegnende for Midtbus Jylland og den konkrete løsning til kommunen. Midtbus Jylland opnåede den højeste score på kvalitet på alle delaftaler.

For Midtbus Jylland var udbuddet en høj prioritet. Midtbus Jylland ønskede som et lokalt forankret busselskab, at vinde kontrakterne, der i en årrække ville give dem muligheden for at bringe børnene i og omkring Viborg sikkert frem og hjem fra de lokale skoler.

Case: Midtbus Jylland

Ønsker du at høre mere – kontakt Management Consultant Jacob Fabricius på jacob.fabricius@fortem.dk eller +45 3029 4189