Case: Deloitte på it-konsulentrammeaftale hos Andel

Deloitte har sikret sig en plads som leverandør til Danmarks førende energi- og fibernetkoncern, Andel. Deloitte skal bidrage med it-rådgivning og it-projekter på Andels store rejse, som omfatter it-transformationen efter virksomhedens opkøb af Radius samt integrationen med de øvrige selskaber i Andel blandt andet SEAS-NVE, Clever og Fibia. FORTEM varetog udarbejdelsen af tilbudsmaterialet, som scorede højest på kvalitet. 

Deloitte oplevede, at der i en periode med mange udbud var behov for yderligere fokus på kvaliteten i tilbuddene. Deloitte valgte FORTEM til at varetage ansvaret for udarbejdelsen af tilbudsmateriale på it-strategi, -analyse og -governance, som med Andels nuværende it-strategi og behov for it-transformation på tværs af koncernens virksomheder, var en kritisk og central rammeaftale. Deloitte og FORTEM afholdt onlineworkshops om tilgang og metode, hvorefter FORTEM udarbejdede tilbudsmaterialet.

Processen sikrede en høj kvalitet i beskrivelserne, og Deloitte var særligt tilfredse med, at tilbuddet både viste Deloittes store kompetencer indenfor it-strategi og samtidig fremhævede metoder og tilgange, som passer til netop Andels verdensbillede og de løsninger, som Andel står overfor at implementere. Tilbuddet var således et solidt afsæt for ydelserne under rammeaftalen mellem Deloitte og Andel. 

Foto: Lasse Bech Martinussen / Andel 2020

Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte direktør Jimmy Holst Rydahl på tlf  +45 6040 7848   eller på mail jimmy.rydahl@fortem.dk

Flere Cases