Case: Wicotec Kirkebjerg vinder teknikentreprisen på Børneriget

Wicotec Kirkebjerg er blevet udvalgt som teknikentreprenøren der skal udføre teknikentreprisen på Mary Elizabeths Hospital – Riget for børn, unge og gravide

Wicotec Kirkebjerg bliver derfor leverandøren som skal stå for de tekniske installationer på hospitalet, der i fremtiden bliver Danmarks mest specialiserede hospital for børn, unge, gravide og deres familier.

Kontrakten har en værdi af cirka 550 mio. kr., og heri indgår VVS, ventilation, el og sikring, elevatorer og bygningsautomation.

FORTEM bistod i tilbudsfasen

FORTEM bidrog med at kvalitetssikre WKs tilbudsmateriale, så det i bedst mulig grad afspejlede virksomhedens stærke tekniske kompetencer og samtidig imødekom Region Hovedstadens krav og ønsker.

Wicotec Kirkebjerg er ifølge underretningen om udbudsresultatet, den af tilbudsgiverne, der har opstillet det bedste tilbud, når det gælder forholdet mellem pris og kvalitet. Virksomheden har formået at score topkarakter for den valgte byggeproces, for identificering og håndtering af risici og for den valgte sammensætning af medarbejdere på projektet og herunder samarbejdsevner.

Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte Jeppe Handberg på tlf +45 3029 4200 eller mail jeppe.handberg@fortem.dk

Mary Elisabeths Hospital – Riget for børn, unge og gravide (Illustration:3XN)

Flere Cases