Case: DELPRO A/S vinder aftale med Energinet

DELPRO A/S er blevet udvalgt som vinder til at foretage eftersyn på Energinets luftledninger på Fyn og Jylland idet de scorede maks. point for både pris og kvalitet.

DELPRO A/S blev tildelt kontrakten på baggrund af en stærk organisation og en god beskrivelse af deres arbejdsgange. Ligeledes tilbyder DELPRO A/S en god håndtering af kvalitetssikring, som vil sikre Energinet en højnet kvalitet på deres anlæg.

Et konditionsmæssigt tilbud med høj evalueringsscore på pris og kvalitet

FORTEM bistod DELPRO A/S med tilbudsskrivning og kvalitetssikring af materialet. Processen sikrede, at tilbuddet fremstod som et solidt afsæt for samarbejdet mellem Energinet og DELPRO A/S. Vi sørgede ligeledes for, at tilbuddet afspejlede Ordregivers krav og ønsker.

Energinet får i DELPRO A/S en særdeles kompetent samarbejdspartner idet DELPRO A/S er godt på vej til at være den førende danske partner og leverandør på markedet for entreprenøropgaver i relation til transmission og distribution af elektrisk energi og data.

Foto: DELPRO A/S

Vil du høre mere om udbud og FORTEMs ansvarsområder, kan du kontakte Partner Jimmy Holst Rydahl på tlf +45 6040 7848 eller mail: jimmy.rydahl@fortem.dk

Flere Cases

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *