Case: Ny kantineleverandør til Det Kongelige Teater

Efter mange år med samme kantineleverandør, er der efter et udbud nu udvalgt ny leverandør til Det Kongelige Teater. Valget faldt på Jespers Torvekøkken, som skal levere mad til de mange dansere, musikere og medarbejdere i Operaen, Gammel Scene og Skuespilhuset i København. 

Det Kongelige Teater er en af Danmarks mest historiske og kulturbærende institutioner. Med Gammel Scene som Danmarks traditionelle nationalscene, Skuespilhuset som hovedscenen for skuespil, og Operaen som hjemsted for de største danske opsætninger af opera og ballet, var det væsentligt for Det Kongelige Teater at få en samarbejdspartner med evne for at levere rettidigt og til den høje kvalitet som det kræves i det givne miljø.

 

Det Kongelige Teater er arbejdsplads for omkring 1000 medarbejdere. Medarbejdergrupperne omfatter alt fra dansere, balletbørn, musikere og skuespillere til administration og scenemedarbejdere. Ligeså, er Det Kongelige Teater en uddannelsesinstitution for bl.a. dansere og operasangere. Derfor er det vigtigt, at maden i det daglige er tilpasset de forskellige gruppers behov, hvor eksempelvis dansere har andet nærringsbehov end det som administrationsmedarbejderne.

FORTEM var med på rejsen, og var ansvarlig for tilbudsledelsen og udarbejdelsen af tilbuddet.

Processen sikrede, at tilbuddet fremstod som et solidt afsæt for samarbejdet mellem Det Kongelige Teater og Jespers Torvekøkken. Det har medvirket til en god forventningsafstemning inden opstart, og danner i dag grundlaget for et godt samspil og høj kvalitet i den omskiftelige hverdag, som Det Kongelige Teater begår sig i. For mere information kontakt direktør Jimmy Holst Rydahl på jimmy.rydahl@fortem.dk eller +45 6040 7848

Case: Ny kantineleverandør til Det Kongelige Teater

Flere Cases