Case: MW Group og Enstall Power vinder kontrakt hos DR

Military Work Danmark (MW Group) og Enstall Power teamede op og vandt en stor kontrakt hos Danmarks Radio om indkøb af AV-installatører til DR-afdelingen TS Udførelse.

DR har over de senere år i stigende grad haft behov for ekstern assistance til løsning af forskellige på opgaver relateret til AV-installationer. I 2021 skulle afdelingen TS Udførelse derfor indgå en aftale, der giver mulighed for levering af mandskab til assistance med installationer.  Det efterspurgte installationsarbejde inkluderer blandt andet følgende ydelser:

– Netværks- og broadcast-installationer til montering af video-coaxkabling og audio-kabling.

– Montering og lodning af diverse audio/video-konnektorer.

– Håndtering og montering af audio/video komponenter i rackskabe.

To stærke og erfarne aktører bød i fællesskab ind på opgaven. 

Military Work Danmark og Enstall Power bød ind med et stærkt samarbejde, eftersom virksomhederne hver især repræsenterer fageksperter inden for henholdsvis elinstallationer og logistikopgaver, som DR efterspurgte.

Military Work Danmark er datterselskab til den svenske virksomhed MW Group, som har eksisteret siden 2012. MW Group forener faglig ekspertise fra Forsvaret og erhvervslivet og leverer unikke løsninger til en bred vifte af opgaver, herunder logistik, strategi med mere.

Enstall Power er en installationsvirksomhed, som i særdeleshed har solid erfaring og ekspertise i at forestå installationsopgaver for institutioner som DR, Operahuset, Det Kongelige Teater med flere.

FORTEM var med på rejsen og var ansvarlig for tilbudsledelsen i tilbuddet.

FORTEM varetog tilbudsledelsen i udformningen af de kvalitative parametre, og fik i samarbejde med nøglemedarbejdere hos Military Work Danmark og Enstall Power, i særdeleshed fremhævet de specialiserede kompetencer og den solide erfaring med lignende opgaver, som DR udbød.

Bliv klogere på tilbudsrådgivning.

Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte konsulent Jimmy Holst Rydahl på tlf  +45 6040 7848, eller på mail jimmy.rydahl@fortem.dk 

Flere Cases