Case: Jespers Torvekøkken vinder endnu en stor kantineopgave

Kantine- og cateringsvirksomheden Jespers Torvekøkken er blevet tildelet opgaven som leverandør til Aalborg Universitet, og skal således servere bæredygtig frokost til kantinernes 3000 gæster om dagen.

På tværs af Aalborgs Universitets ni kantiner, herunder Aalborg, Esbjerg og København, skal Jespers Torvekøkken sørge for drift samt skabe convenience løsninger, hvor der blandt andet er fokus på grøn omstilling.

Bæredygtig produktion og spændende sortiment

Jespers Torvekøkken blev tildelt kontrakten på baggrund af virksomhedens fokus på bæredygtig produktion og dokumenteret reduktion af madspild. I tilbuddet valgte Jespers Torvekøkken at skabe fokus på varierede sunde og inspirerende måltider på basis af brug af økologiske og lokalt producerede råvarer. Derudover scorede virksomheden højt i evalueringen på dets innovation og dokumenterede erfaring i forbindelse med levering af kantineudbud.

FORTEM var med på vejen

FORTEM bistod Jespers Torvekøkken med tilbudsskrivning og kvalitetssikring af materialet. Processen sikrede, at tilbuddet fremstod som et solidt afsæt for samarbejdet mellem Aalborg Universitet og Jespers Torvekøkken. Vi sørgede ligeledes for, at tilbuddet afspejlede Ordregivers krav og ønsker.

Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte Jeppe Handberg på tlf +45 30294200 // jeppe.handberg@fortem.dk

Flere Cases