FORTEM søger konsulenter med en skarp pen og øje for detaljer

Har du mod på at arbejde i tæt kontakt med store danske og internationale virksomheder? Er du detaljeorienteret og skarp til at skrive? Så er et job i FORTEM måske noget for dig.

I FORTEM bliver du en del af en iværksættervirksomhed i vækst. Vi hjælper markedets bedste danske og internationale virksomheder med at vinde offentlige udbud. Det gør vi gennem rådgivning, tilbudsskrivning og kvalitetssikring af virksomhedernes tilbud. Vores mål er at præge udviklingen inden for udbud i Norden og være danske og internationale virksomheders foretrukne samarbejdspartner, når der skal afgives tilbud.

Rollen skræddersyes med udgangspunkt i dine kompetencer og interesser

Du får en aktiv rolle og deltager i projekter, der er forankret på virksomhedernes direktions-niveau. Arbejdsopgaverne omfatter:

Opfølgning på aktuelle udbud og markedsresearch i Danmark og internationalt

Processtyring, udarbejde tilbud og deltage i projekter for vores kunder, og på sigt få ansvaret for egne projekter og kunder

Derudover kan du i høj grad være med til at forme din rolle og præge arbejdsopgaverne i FORTEM. Vil du udføre nogle af de administrative opgaver, eller har du en masse gode ide-er til nye projekter – så bakker vi op om dem.

Arbejdsstedet er på vores hovedkontor i Søborg med mulighed for at løse visse opgaver hjemme. Opgaverne og arbejdstiderne kan veksle og der er behov for en vis fleksibilitet.

Har du hvad der skal til?

Din alder og sted i livet er ikke vigtigt. Vi leder efter den rette blanding af kompetencer:

Personlige kompetencer: Først og fremmest skal du være ambitiøs, resultatorienteret, motiveret og engageret. Du skal være analytisk stærk og god til at sætte dig ind i nye emner og fagområder. Du har gode kommunikative kompetencer og kan formulere dig stærkt på skrift.

Professionelle kompetencer: Du kan søge, hvis du har en uddannelse på kandidatniveau. Du taler og skriver dansk og engelsk på meget højt niveau, og du er vant til at arbejde i MS Office.

Ansøgning

Ansøgningen skal indeholde dit CV og én sides motiveret ansøgning med kort beskrivelse af dine personlige og professionelle kompetencer, samt hvad du kan bidrage med og hvad du forventer af os.

Ansøgning skal sendes senest den 31. august 2018

Din ansøgning skal indeholde dit CV og én sides motiveret ansøgning med kort beskrivelse af dine personlige og professionelle kompetencer, samt hvad du vil bringe til FORTEM, og dine forventninger til os.

FORTEM søger konsulenter med en skarp pen og øje for detaljer
LinkedIn
Facebook