FORTEM søger deltidskonsulenter med en skarp pen og øje for detaljer

Har du mod på at arbejde i tæt kontakt med store danske og internationale virksomheder? Er du skarp til at skrive og detaljeorienteret? Så er et job i FORTEM måske noget for dig.

I FORTEM bliver du en del af en iværksættervirksomhed i vækst. Vi hjælper nogle af markedets bedste danske og internationale virksomheder med at vinde offentlige udbud. Det gør vi gennem rådgivning, tilbudsskrivning og kvalitetssikring af virksomhedernes tilbud. Vores mål er at præge udviklingen inden for udbud i Danmark og være danske og internationale virksomheders foretrukne samarbejdspartner, når der skal afgives tilbud.

 

Rollen skræddersyes med udgangspunkt i dine kompetencer og interesser

Du vil som udgangspunkt arbejde med:

  • Opfølgning på aktuelle udbud og markedsresearch i Danmark og internationalt
  • Markedsføring og salg på flere platforme bl.a. social media samt opdatering og udvikling af website
  • Det er desuden vores ambition, at alle medarbejdere deltager i projekter for vores kunder, og på sigt får ansvaret for egne projekter og enkelte kunder

Derudover kan du i høj grad være med til at forme din rolle og præge arbejdsopgaverne i FORTEM. Vil du udføre nogle af de administrative opgaver, eller har du en masse gode ideer til nye projekter – så bakker vi op om dem.

Arbejdsstedet er på vores hovedkontor i Søborg med mulighed for at løse visse opgaver hjemme. Opgaverne og arbejdstiderne kan veksle og der er behov for en vis fleksibilitet.

Har du hvad der skal til?

Din alder og sted i livet er ikke vigtigt. Vi leder efter den rette blanding af kompetencer:

Personlige kompetencer: Først og fremmest skal du være ambitiøs, resultatorienteret, motiveret og engageret. Du skal være analytisk stærk og god til at sætte dig ind i nye emner og fagområder. Du har gode kommunikative kompetencer og kan formulere dig stærkt på skrift.

Professionelle kompetencer: Du kan søge, hvis du har eller er i gang med en uddannelse på kandidatniveau. Du taler og skriver dansk og engelsk på meget højt niveau, og du er vant til at arbejde i MS Office. Det vægtes positivt, hvis du er stærk på grafiske opgaver.

Ansøgning

Ansøgningen skal indeholde dit CV og én sides motiveret ansøgning med kort beskrivelse af dine personlige og professionelle kompetencer samt hvad du kan bidrage med og hvad du til gengæld forventer af os.

Ansøgning skal sendes senest den 8. april 2016 til: michael.gehrke@fortem.dk.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Michael Gehrke på +45 6040 7828.

FORTEM søger konsulenter med en skarp pen og øje for detaljer
LinkedIn
Facebook