Ny case: FORTEM hjalp COMSA i tilbudsfasen til Odense Letbane

Ny reference på websitet

Tilbage i 2016 hjalp FORTEM den internationale entreprenørvirksomhed COMSA med tilbudsfasen af Odense Letbane.

COMSA valgte FORTEM som rådgiver pga. vores dybe kendskab til danske udbud inden for infrastruktur og den offentlige transportsektor. Til trods for at COMSA har stor erfaring med at byde på offentlige udbud samt stor indsigt i den offentlige sektor internationalt, så havde de endnu ikke vundet opgaver i hverken Danmark eller i Norden generelt.

Det var derfor afgørende for COMSA at få ekstern ekspertise fra konsulenter, der havde forståelse for det danske marked, og som hjalp med at lave en struktur for tilbuddet, der matchede kravene fra udbudsmaterialet. Der lå samtidig nogle indforståede krav inden for offentlig transport i Danmark samt danske normer, værdier og retningslinjer, som en virksomhed i Spanien ikke har kendskab til, når de ikke har arbejdet i Danmark tidligere. COMSA blev anbefalet fra andre at tage kontakt til FORTEM, fordi vi før har haft succes med at hjælpe store internationale entreprenørvirksomheder i forbindelse med Femern-projektet.

”COMSA er for os et godt eksempel på, at internationale virksomheder med stort kendskab til den offentlige sektor og mange års erfaringer med offentlige udbud også har gavn af ekstern assistance. Det er for os et vigtigt budskab at sende”, fortæller Jimmy Holst Rydahl Direktør i FORTEM.

Case: COMSA
LinkedIn
Facebook