Tilmeld dig FORTEMs kursus: Effektiv tilbudsskrivning

Crash course i tilbudsskrivning og interviewteknik med journalist Rikke Østergård Kornerup og Jacob Fabricius fra FORTEM 

Få teknikker til at skrive tilbud hurtigt, interviewe effektivt og skrive, så du scorer flere point i evalueringer – Tilmeld dig her

Journalist Rikke Østergård Kornerup dig gennem teknikker til at skrive effektivt og øger din skriveproduktivitet, når du skriver tilbud. Du får teknikkerne til at interviewe nøglepersoner om løsninger og viden til tilbuddene.

Managementkonsulent Jacob Fabricius fra FORTEM giver dig en praktisk gennemgang af de nyeste teknikker og trends i markedet for udbud og tilbud. Du får værktøjer til at skrive gode og målrettede tilbud, og du lærer endvidere at arbejde målrettet med Content Management, KSP-værdimodellen samt tildeles andre teknikker til at skabe pointgivende indhold, der vinder kontrakter.

Rikke Østergård Kornerup er uddannet journalist, og har tidligere været ansat hos DR samt arbejdet i Mellemøsten for TV 2 og Folkekirkens Nødhjælp. Rikke er i dag Direktør i Kornerup Consulting, der specialiserer sig inden for PR og virksomhedskommunikation. Jacob Fabricius er Management Consultant hos FORTEM. Jacob har været med til at udvikle metodeværk indenfor bid management, og han har undervist i hele landet. FORTEM er nordiske specialister i tilbud og udbud indenfor IT, bygge og anlæg, facility services og vare- og tjenesteydelser.

Dato, sted og pris:
Dato 27.august 2021
kl. 09.00-14.00

Vandtårnsvej 62A, 2860 SØBORG

Pris: 1.900,- ekskl. moms (prisen er inkl. forplejning og kursusbevis).

Tilmeld dig her

For mere information: kontakt@fortem.dk eller +45 3029 4300

Tilmeld dig FORTEMs kursus: Effektiv tilbudsskrivning
LinkedIn
Facebook