CASE: Madværftet vinder kantinedriften hos Aarhus Vand

Cateringvirksomheden Madværftet er blevet tildelt opgaven som leverandør til Aarhus Vand og skal således servere bæredygtigt frokost til de 220 medarbejdere som besøger kantinen hver dag.

Bæredygtig produktion og spændende sortiment 

Madværftet blev tildelt kontrakten på baggrund af virksomhedens fokus på bæredygtig produktion og dokumenteret reduktion af madspild. I tilbuddet valgte Madværftet at skabe fokus på varierede sunde og inspirerende måltider på basis af et højt forbrug af økologiske og lokalt producerede råvarer. Derudover scorede virksomheden maks point i evalueringen på nytænkning og afholdelse af temadage.

Stærk leverandør med mange års erfaring

Til levering af frokostordningen får Aarhus Vand en solid og lokalkyndig partner med base i Beder tæt på Aarhus. Madværftet leverer dagligt mellem 600-750 kuverter mad til frokost og har også egen take-away butik med dagens ret, blandede salater, sandwich m.m.

Et konditionsmæssigt tilbud med høj evalueringsscore på pris og kvalitet

FORTEM bistod Madværftet med tilbudsskrivning og kvalitetssikring af materialet. Processen sikrede, at tilbuddet fremstod som et solidt afsæt for samarbejdet mellem Aahus Vand og Madværftet. Vi sørgede ligeledes for, at tilbuddet afspejlede Ordregivers krav og ønsker.

Foto: Madværftet

Vil du høre mere om udbud og FORTEMs ansvarsområder, kan du kontakte Partner Jimmy Holst Rydahl på tlf +45 6040 7848 eller mail: jimmy.rydahl@fortem.dk

Flere Cases

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *