FORTEM udvider og ansætter to konsulenter

FORTEM gennemgår i øjeblikket en rivende udvikling, med stor positiv vækst og et voksende antal opgaver, og derfor er det naturligt, at vi også udvider vores virksomhed. Således har vi pr. 1 juni ansat to kompetente konsulenter, som skal bistå med markeds research, markedsføring samt tilbudsskrivning. Begge konsulenter har en baggrund fra Copenhagen Business School (CBS), samt flere års erhvervserfaring inden for forskellige brancher. Lær dem bedre at kende nedenfor.

Anders Press er i gang med sit sidste år på kandidatstudiet på CBS, hvor han læser Cand.Merc.MIB.

Med en bred baggrund og mange års erhvervserfaring fra både service- og konsulentbranchen, bidrager han med stærke analytiske kompetencer og med store dele af tilbudsskrivningen.

I sin fritid dyrker Anders triatlon, hvor han bl.a. gennemførte både en halv og en hel Ironman i sommeren 2015. Triathlonsporten kræver mange træningstimer, og derfor er Anders’ hverdag meget fokuseret og struktureret – helt i tråd med FORTEMs værdier.

Nathalie Stathakis skal i gang med cand.merc.IMM på CBS.

Nathalie har flere års erfaring som manager i servicebranchen, og vil med sit dybe kendskab til kundebehov bistå som konsulent  i tilbudsprocessen. Derudover vil hun være ansvarlig for markedsresearch og have hovedansvaret for FORTEMS markedsføring og onlinestrategi.

I sin fritid er Nathalie frivillig i Rungsted Seier Capital, og engageret og optaget af mærkesager indenfor CSR og sustainability.

[besat] FORTEM søger studentermedhjælper, som er analytisk stærk og resultatorienteret
LinkedIn
Facebook