FORTEM Monitor – Digital løsning til udbud og kontrakter

FORTEM Monitor – Digital løsning til udbud og kontrakter

FORTEM overtager Monitor – En app-løsning til udbudsovervågning og analyse af udbud og kontrakter udviklet til udbuds- og kontraktansvarlige i virksomheder og offentlige myndigheder.

 

Udbudsovervågning og markedsanalyse skaber værdi

Med Monitor får FORTEMs kunder en ny løsning til at skabe mere værdi gennem effektiv markedsovervågning og analyse. Monitor samler kontrakt- og udbudsviden ét sted, så virksomheder og offentlige myndigheder fremover kan få udbudsovervågning, overblik over kommende kontrakter og indsigt i data om indkøbere og markeder.

Monitor har længe været en fast del for specialisterne i FORTEM, som anvender det i bid management til at sikre flere kontrakter til virksomhederne, som FORTEM rådgiver. Det anvendes også som research- og analyseværktøj til analyser for myndigheder og virksomheder.

Nichlas Gottschalck fra FORTEM siger “Monitor har været med til at udvikle FORTEMs metoder og processer. Beslutninger og tilgange til udbud og kontrakter baseres i dag på data og indgående indsigt i markederne. Det har sikret flere udbud og større økonomisk og kvalitetsmæssig værdi i kontrakterne.”

 

Danske udviklere med BI-erfaring

Monitor er udviklet i Danmark af et udviklerteam, som blandt andet har arbejdet med data modelling, prediction, machine learning og business intelligence for Saxo Bank, PFA, Satair, Saint Gobain og Novo Nordisk. Løsningen var tidligere ejet af tendion.io, som nu bliver til FORTEM Monitor. De har skabt Monitor med brugeren i centrum, så det er intuitivt at bruge med fuld frihed og åbenhed.

“Vi er entusiastiske for at Monitor nu bliver en fast del af FORTEM. Vi anvender allerede Monitor som en del af vores databaserede tilgang i projekter for virksomheder og myndigheder. Det er derfor helt naturligt for os, at have Monitor i FORTEM.” Udtaler Nichlas Gottschalck fra FORTEM.

 

Tag kontrol over forretningspotentialet

Virksomheder står overfor at få udløst et stort forretningspotentiale med FORTEM Monitor, og der er allerede mere end 50 erfarne virksomheder, som benytter Monitor til deres forretningsudvikling og vækst.

Få mere at vide og sparring om hvordan du kan få gavn af Monitor. Kontakt Nichlas Gottschalck, Head of Monitor, ngo@fortem.dk, +45 2233 4404. 

 

LinkedIn
Facebook