Nybo-Kessler vinder offentlig rammeaftale

Nybo-Kessler vinder offentlig rammeaftale Nybo-Kessler Malerfirma A/S har hovedkontor i Ballerup.

Det var derfor vigtigt for virksomheden at blive leverandør til Ballerup Kommune, da kommunen i 2016 sendte en rammeaftale om håndværkerydelser i udbud. I 2016 gennemførte Ballerup Kommune et udbud af håndværkerydelser.

Udbuddet blev gennemført som begrænset udbud, hvilket betyder, at der var en indledende prækvalifikation, hvor seks tilbudsgivere blev udvalgt til at afgive tilbud pr. delaftale. Aftalen omfatter delaftaler for ni fagområder: El, vvs, maler, murer, tømrer, gulv, ventilation, tagpap og glarmester. Rammeaftalen gælder i op til 4 år og har et samlet omfang på mellem 55 og 75 mio. kr. Nybo-Kessler er en malervirksomhed med over 35 maleruddannede medarbejdere.

Nybo-Kessler er baseret i Ballerup og har mange lokale kunder og samarbejdspartnere. Det var derfor et stort og naturligt ønske for Nybo-Kessler at komme på rammeaftalen i Ballerup Kommune på grund af den geografiske nærhed til ejendommene, og fordi det har stor markedsføringsmæssig værdi at være tilstede i lokalområdet.

Nybo-Kessler har erfaring med tilbud på offentlige udbud, men varierende resultater. For at vinde Ballerup Kommunes rammeaftale, valgte Nybo-Kessler at benytte FORTEM til kvalitetssikring af tilbudsmaterialer. Nybo-Kessler var gennem et effektivt forløb, hvor FORTEM udarbejdede en ny strategisk tilgang til referencer, virksomheds- og kvalitetsbeskrivelser. I god tid inden afleveringsfristen foretog FORTEM en præevaluering af materialet, der gav Nybo-Kessler et overblik over styrker og svagheder i tilbudsmaterialerne og forslag til forbedringer.

Nybo-Kessler opnåede prækvalifikation til tilbudsfasen på baggrund af en målrettet prækvalifikationsanmodning. Efter tilbudsafgivelse udvalgte Ballerup Kommune i august 2016 de virksomheder, der skal være på kommunens rammeaftale frem til 2020. Nybo-Kessler var blandt vinderne af rammeaftalen, og virksomheden er derfor at finde blandt leverandørerne af malerarbejde på offentlige bygninger i Ballerup Kommune frem mod 2020.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook