ESPD: Bliv prækvalificeret og vind flere udbud

European Single Procurement Document (ESPD) er et dokument, der benyttes i alle offentlige udbud. Formålet er, at begrænse ressourceforbruget for ordre- og tilbudsgivere i forbindelse med udbud, og dokumentet samler derfor alle nødvendige oplysninger i ét dokument.

ESPD afleveres i faste skabeloner og gør det enkelt for ordregivere at sammenligne tilbudsgiverne. Mange tilbudsgivere oplever, at formatet begrænser mulighederne for at forklare sig og vise fordelene ved sin virksomhed.

Der er imidlertid gode muligheder for at øge sin konkurrenceevne i ESPD. Står I overfor en vigtig prækvalifikation eller skal virksomheden i mål med et vigtigt tilbud, giver FORTEM jer den nødvendige indsigt i ESPD.

Vi bistår blandt andet med en effektiv introduktion til ESPD og oplæring af nøglemedarbejdere, der sikrer:

  1. I afleverer et konditionsmæssigt ESPD
  2. I opnår kendskab til de ESPD-elementer, hvor I kan adskille jer positivt fra konkurrenterne
  3. I prækvalificeres og vinder flere udbud

FORTEM har en 100 % hitrate på prækvalifikation i 2016 og er den mest erfarne virksomhed i Danmark indenfor udbud med ESPD. I 2016 har vi bistået virksomheder med tilbud på mere end 40 udbud. Kontakt FORTEM for mere information: Jimmy Holst Rydahl, mail: jimmy.rydahl@fortem.dk eller telefon: +45 6040 7848.

STØTTEERKLÆRING – HVAD ER DET, OG HVORDAN BENYTTER JEG DET?
LinkedIn
Facebook