[besat] FORTEM søger studentermedhjælper, som er analytisk stærk og resultatorienteret

Har du mod på at arbejde i tæt kontakt med store danske og internationale virksomheder? Er du detaljeorienteret og skarp til at skrive? Så er et job i FORTEM måske noget for dig.

I FORTEM bliver du en del af en iværksættervirksomhed i vækst. Vi hjælper markedets bedste danske og internationale virksomheder med at vinde offentlige udbud. Det gør vi gennem rådgivning, tilbudsskrivning og kvalitetssikring af virksomhedernes tilbud. Vores mål er at præge udviklingen inden for udbud i Norden og være danske og internationale virksomheders foretrukne samarbejdspartner, når der skal afgives tilbud.

Ansvarlig for markedsresearch og opfølgning på aktuelle udbud

Du får en aktiv rolle og medansvaret for markedsresearch og opfølgning på aktuelle udbud. På sigt vil du få mulighed for at deltage i projekter, der er forankret på virksomhedernes direktionsniveau i Danmark og internationalt. Arbejdsopgaverne omfatter:

  • Opfølgning på aktuelle udbud i Danmark

  • Markedsresearch i Danmark og internationalt

  • Deltagelse i salgsarbejde

Derudover kan du i høj grad være med til at forme din rolle og præge arbejdsopgaverne i FORTEM. Vil du udføre nogle af de administrative opgaver, eller har du en masse gode ideer til nye projekter – så bakker vi op om dem.

Arbejdsstedet er på vores hovedkontor i Søborg med mulighed for at løse visse opgaver hjemme. Opgaverne og arbejdstiderne kan veksle, men som udgangspunkt er vores behov, at du kan arbejde 15 timer om ugen.

Har du, hvad der skal til?

Din alder og sted i livet er ikke vigtigt. Vi leder efter den rette blanding af kompetencer:

Personlige kompetencer: Først og fremmest skal du være ambitiøs, resultatorienteret, motiveret og engageret. Du skal være analytisk stærk og god til at sætte dig ind i nye emner og fagområder. Du har gode kommunikative kompetencer og kan formulere dig stærkt på skrift.

Professionelle kompetencer: Du kan søge, hvis du er i gang med en uddannelse på kandidatniveau. Du taler og skriver dansk og engelsk på meget højt niveau, og du er vant til at arbejde i MS Office.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook