VORES YDELSER
TIL VIRKSOMHEDER

TIL VIRKSOMHEDER

Vi har et indgående kendskab til offentlige udbud og evalueringer i kommuner og regioner, samt statslige myndigheder og virksomheder. Vi kan derfor tilbyde at bistå jeres virksomhed med en række forskellige ydelser, der kan hjælpe til at vinde det offentlige udbud, som jeres virksomhed byder på.

VI TILBYDER:/

Vi tilbyder at bistå virksomheder med at skrive tilbud, der er konkrete, overskuelige og målrettede. Vi tilpasser indholdet, så det målrettes det konkrete udbud.

Vi benytter en gennemprøvet projektstyringsmodel med fokus på leverancer, tid og kvalitetssikring. Modellen optimerer og streamliner tilbudsprocessen, så der leveres et bedre resultat og et bedre tilbud.

Vi tilbyder gennemgang, evaluering og redigering i alle tilbudsfaserne. Vores model afdækker styrker og svagheder, og viser hvor indsatsen skal placeres.

Vi tilbyder at bistå virksomheder, strategiske partnerskaber og konsortier med tilrettelæggelse og udvikling af målrettede strategier der kan øge succesraten af deres tilbud på offentlige udbud.

HAR DIN VIRKSOMHED BRUG FOR HJÆLP TIL OFFENTLIGE UDBUD?

SÅ KONTAKT OS PÅ MAIL ELLER TELEFON