TIL
DET OFFENTLIGE

Få hjælp til udarbejdelse af udbudsmaterialet

Få hjælp til udarbejdelse af udbudsmaterialet

Vores tilgang til offentlige udbud bygger på erfaringer fra begge sider af bordet. I 2018 var FORTEM initiativtager og medarrangør til årets Udbudskonference 2018 på Børsen i samarbejde med Dansk Erhverv, Center for forskning i offentlig-privat samspil (COPS), Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Danske Regioner, IKA – foreningen af offentlige indkøbere, KL, IT-Branchen og FTF. På konferencen var vi med til at sætte fokus på de værdiskabende elementer, der skaber de bedste samarbejder mellem offentlige og private.

Læs resultaterne

Vi kan derfor tilbyde at kvalitetssikre offentlige udbud for kommuner, regioner, statslige myndigheder og -virksomheder inden de sendes i udbud til virksomhederne.

Udbudsassistance

Hos FORTEM har vi erfaringer fra begge sider af bordet. Vi ved hvor udfordrende det kan være at udarbejde udbudsmaterialer, der afspejle alle de nødvendige krav og behov, som man som offentlig myndighed måtte have. Derfor tilbyder vi at gennemgå, evaluere og kvalitetssikre udbudsmaterialer for at sikre, at materialet står skarpt inden det offentliggøres.

Rådgivning

Udbudsprocessen kan være både lang og kompleks, og man kan som offentlig myndighed en gang imellem miste overblikket i processen med markedshøringer, spørgsmål/svar og deadlines. Derfor tilbyder vi at bistå kommuner, regioner, statslige myndigheder og virksomheder med at optimere og udvikle strategier, der kan gøre udbudsprocessen mere håndterbar og udførlige.