CASES

“Selvom man som virksomhed har nogenlunde styr på udbudsdelen, så er det en kæmpe forskel at have nogen med, der er specialist på området.”

Michael fra AutoMester Danmark

“FORTEMs bistand i forhold til dialogfasen inden udbuddet har haft en stor effekt for KONE, da deres input var med til at give ordregiver en forståelse for effekten af vægtning af kvalitetskriterierne i udbuddet. “

Thomas Ohm, Adm. Direktør hos KONE

”Vi er slet ikke i tvivl om, at det ville være en øjenåbner for rigtig mange virksomheder, hvis de begynder at gøre brug af sådan nogen som FORTEM”

Michael fra AutoMester Danmark

”FORTEM har været med til at løfte og præge kvaliteten af det materiale, som vi har afleveret, således at vi scorede maksimalt i vores kvalitative beskrivelser for udbuddet fra Bygningsstyrelsen.”

Thomas Ohm, Adm. Direktør hos KONE

”Da vi kontaktede FORTEM, kunne vi hurtigt mærke, at de havde indgående kendskab til begge sider af bordet – både fra dem, der har lavet udbuddet, men også fra dem, der skal byde på det.”

Michael fra AutoMester Danmark

”FORTEM benytter den anerkendte tilgang til review og kvalitetssikring, Powerful Proposals. Powerful Proposals er en metode, der giver en ensartet og effektiv tilgang til review, hvor fokus er på at optimere tilbuddet.”

Jimmy Holst Rydahl, Direktør for FORTEM

“Vi har et fantastisk samarbejde med dem og agter ikke at skifte over til nogen andre – tværtimod. Vores succesrater har været fantastiske, vi har vundet stort set alle de udbud, som de har hjulpet os med at byde på.”

Michael fra AutoMester Danmark

”Jeg har fundet det nyttigt at have FORTEM på holdet, og jeg kan ikke pege på kun én grund til at bruge FORTEM, men der er mange årsager til, at det er nyttigt.”

Thomas Ohm, Adm. Direktør hos KONE

VI HJÆLPER VIRKSOMHEDER

Vi har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at vinde offentlige udbud. Vi hjælper både danske og internationale kunder med at udarbejde, strukturere og kvalitetssikre tilbud. Vores kunder kommer fra mange forskellige brancher, og vi rådgiver både ved prækvalifikationer og i hele udbudsprocessen.

Vores cases indeholder eksempler på forskellige udbudsscenarier og samarbejder med vores kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

VORES UDVALGTE CASES