VORES
SAMARBEJDSPARTNERE

Sammen står vi stærkere

Her kan du få et overblik over vores samarbejdspartnere. I FORTEM tror vi på at et stærkt samarbejdsnetværk giver de bedste resultater for vores kunder. Vores samarbejdspartnere består af kompetente og dygtige virksomheder og organisationer, som alle bidrager til at du altid har de bedste tilbuds- og udbudsværktøjer ved hånden, når du byder på offentlige udbud. Vi klæder dig godt på til at håndtere tilbudsprocessen og bistår naturligvis med tilbudsassistance, kvalitetssikring og rådgivning undervejs.

FORTEM hjalp i 2017 kunder med at vinde udbud
til en samlet værdi af 3,5 milliarder kroner

Mercell er det digitale bindeled mellem offentlige indkøbere og leverandører, og det har de været siden 1999. I deres tidssvarende Udbudsportal er udbuds- og tilbudsprocesser fuldt digitaliseret, og alle udbudsprocedurer kan håndteres efter gældende regler og love. Mere end 100 offentlige danske ordregivere bruger aktuelt deres portal. Alene i 2017 håndterede Mercell 1.729 danske udbud, og leverandørere afgav 8.450 bud på danske opgaver.

I Udbudsportalen samler Mercell informationer om alle udbud, og supplerer desuden med relevante informationer, som de indsamler, bearbejder og strukturerer. I 2017 behandlede og publicerede Mercell 36.383 informationer. Informationerne leverer de som Markedsovervågning til leverandører, der dagligt eller ugentlig modtager en oversigt over relevante offentlige opgaver. Oversigten leveres i en mail med aktive link til portalen, hvor leverandørerne selv kan søge yderligere information om aktuelle opgaverne, tidligere udbud, tildelinger eller kontraktudløb.

Informationerne i Mercells portal er værdifulde for både indkøbere og leverandører. Mercell tilbyder også at udarbejde individuelle rapporter fx Markedsanalyser, der aktivt kan anvendes af leverandørers salgsorganisationer. Nyheder fra samarbejdspartnere og offentlige myndigheder er tilgængelig i Mercells Udbudsguide eller deres blog. Du kan abonnere på nyhederne og 3-4 gange om måneden få et godt overblik og indsigt i offentlige udbud.

Alle hverdage er Mercells kompetente konsulenter klar til at hjælpe med anvendelse af deres portal eller fortælle mere om deres produkter og ydelser.

Læs mere om Mercell og vores samarbejde her.

Center for Offentlig-Privat Samspil (COPS) er et forskningsnetværk med forskere fra Roskilde Universitet, KORA, Copenhagen Business School, Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og Københavns Universitet. Formålet med COPS er at levere viden om effekter, erfaringer og rammer for det offentlig-private samspil i Danmark og internationalt. Professor (MSO) Ole Helby Petersen er centerleder for COPS. I 2017 deltog han blandt andet som key speaker ved FORTEMs udbudsevent på Børsen.

Læs mere om COPS her

Læs Ole Helby Petersens forskningsresultater og artikler her

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. De repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancheforeninger. Dansk Erhvervs vision er at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet, og det er deres mission at skabe konkurrencekraft for deres medlemmer i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv varetager desuden virksomheders politiske interesser over for alle relevante myndigheder, og yder dybdegående rådgivning, der skabe udvikling og vækst for deres medlemmer.

Læs mere om Dansk Erhverv her

TenderScout_web

TenderScout er en revolutionerende udbudsplatform, der samler udbud fra mere end 100 udbudsportaler verden over. Platformens indbyggede Bid/No-Bid-funktion hjælper blandt andet virksomheder med at kvalificere relevante udbud blandt de mere end 3 millioner indsamlede udbud på platformen.

Der tilføjes over 3.000 nye udbud til platformen hver eneste dag, og TenderScout kunder modtager udbudsmails når der er relevante udbud, som matcher med virksomhedens udbudssøgninger – som i øvrigt kan oprettes nemt og enkelt med både CPV-koder og søgeord.

TenderScouts hovedkontor er beliggende i Irland, men siden december 2017 har FORTEM håndteret salg og support af platformen på det nordiske marked.

Læs mere om FORTEMS samarbejde med TenderScout her

Læs mere om TenderScout her