SAMARBEJDS
-PARTNERE

Sammen står vi stærkere

Her kan du få et overblik over vores samarbejdspartnere. I FORTEM tror vi på at et stærkt samarbejdsnetværk giver de bedste resultater for vores kunder. Vores samarbejdspartnere består af kompetente og dygtige virksomheder og organisationer, som alle bidrager til at du altid har de bedste tilbuds- og udbudsværktøjer ved hånden, når du byder på offentlige udbud. Vi klæder dig godt på til at håndtere tilbudsprocessen og bistår naturligvis med tilbudsassistance, kvalitetssikring og rådgivning undervejs.

FORTEM har fra 2017 hjulpet  kunder med at vinde udbud
til en samlet værdi af 6,5 milliarder kroner

FORTEM har været en del af Invest in Denmarks Service Provider Network siden 2016. På Invest in Denmarks Global Conference 2016 i Aarhus holdte FORTEM oplæg for internationale investment managers fra bl.a. Shanghai, Beijing, Taipei og Barcelona om udenlandske virksomheders muligheder for at byde på offentlige udbud i Danmark . FORTEM har desuden afholdt et event i Madrid i samarbejde med advokatfirmaet NJORD og Invest in Denmark for udenlandske entreprenører, som havde interesse i at komme ind på det danske marked.

Læs mere om Invest in Denmarks Service Provider Network her

Download Invest in Denmark Service Provider Catalogue her

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. De repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancheforeninger. Dansk Erhvervs vision er at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet, og det er deres mission at skabe konkurrencekraft for deres medlemmer i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv varetager desuden virksomheders politiske interesser over for alle relevante myndigheder, og yder dybdegående rådgivning, der skabe udvikling og vækst for deres medlemmer.

Læs mere om Dansk Erhverv her

Center for Offentlig-Privat Samspil (COPS) er et forskningsnetværk med forskere fra Roskilde Universitet, KORA, Copenhagen Business School, Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og Københavns Universitet. Formålet med COPS er at levere viden om effekter, erfaringer og rammer for det offentlig-private samspil i Danmark og internationalt. Professor (MSO) Ole Helby Petersen er centerleder for COPS. I 2017 deltog han blandt andet som key speaker ved FORTEMs udbudsevent på Børsen.

Læs mere om COPS her

Læs Ole Helby Petersens forskningsresultater og artikler her

Mercell er det digitale bindeled mellem offentlige indkøbere og leverandører, og det har de været siden 1999. I deres tidssvarende Udbudsportal er udbuds- og tilbudsprocesser fuldt digitaliseret, og alle udbudsprocedurer kan håndteres efter gældende regler og love. Mere end 100 offentlige danske ordregivere bruger aktuelt deres portal. Alene i 2017 håndterede Mercell 1.729 danske udbud, og leverandørere afgav 8.450 bud på danske opgaver.

I Udbudsportalen samler Mercell informationer om alle udbud, og supplerer desuden med relevante informationer, som de indsamler, bearbejder og strukturerer. I 2017 behandlede og publicerede Mercell 36.383 informationer. Informationerne leverer de som Markedsovervågning til leverandører, der dagligt eller ugentlig modtager en oversigt over relevante offentlige opgaver. Oversigten leveres i en mail med aktive link til portalen, hvor leverandørerne selv kan søge yderligere information om aktuelle opgaverne, tidligere udbud, tildelinger eller kontraktudløb.

Informationerne i Mercells portal er værdifulde for både indkøbere og leverandører. Mercell tilbyder også at udarbejde individuelle rapporter fx Markedsanalyser, der aktivt kan anvendes af leverandørers salgsorganisationer. Nyheder fra samarbejdspartnere og offentlige myndigheder er tilgængelig i Mercells Udbudsguide eller deres blog. Du kan abonnere på nyhederne og 3-4 gange om måneden få et godt overblik og indsigt i offentlige udbud.

Alle hverdage er Mercells kompetente konsulenter klar til at hjælpe med anvendelse af deres portal eller fortælle mere om deres produkter og ydelser.

Læs mere om Mercell og vores samarbejde her.