MEDLEMSKABER

Et bredt og solidt netværk

Her på siden kan du få et overblik over, hvilke brancheorganisationer og foreninger FORTEM er medlem af. Vi bruger vores medlemskaber til at udvide og styrke vores forretningsforbindelser og netværk, hvilket sikrer, at vi altid har en finger på pulsen i branchen og altid er up-to-date med kommende tiltag, ændringer og tendenser.

TIVOLI ERHVERVSKLUB

Tivoli Erhvervsklub er et medlemskab, der har til formål at skabe og styrke relationer mellem erhvervsdrivende i eventyrlige omgivelser. Medlemskabet giver bl.a. FORTEM mulighed for at danne nye forretningsforbindelser og pleje vores eksisterende netværk gennem gode oplevelser i Tivolis unikke rammer. Tivoli Erhvervsklub byder på faglig inspiration året rundt med en række spændende foredrag, morgen-netværksmøder og erhvervsklubmøder.

IKA

IKA er omdrejningspunkt og katalysator for vidensdeling mellem offentlige indkøbere og leverandører. Foreningen understøtter dialogen mellem foreningens medlemmer gennem arrangementer, netværksmøder og elektroniske medier, og IKA har mere end 30 års erfaring inden for offentlig indkøb. IKA er desuden med til at lave Danmarks skabelon til udbud, samtidig med at de bruger deres indflydelse og samarbejder med andre toneangivende organisationer til at udvikle offentlige indkøb.

DANSK INDUSTRI

Dansk Industri er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation og er bindeled mellem mere end 10.000 virksomheder. Gennem DI har FORTEM adgang til netværk og konferencer, der giver os mulighed for at benchmarke og udveksle erfaringer med kollegaer fra vores branche, samt blive inspireret af trends og tendenser gennem nyhedsbreve og rådgivning.

DANSK ERHVERV

Dansk Erhverv er en erhvervsorganisation, der danner samlingspunktet for en bred vifte af serviceerhverv i det danske erhvervsliv. Erhvervsorganisationen sikrer stor politisk gennemslagskraft for dets medlemmer gennem tæt dialog med Christiansborg, og Dansk Erhverv hjælper med at forbedre konkurrencevnen og vækstforholdene for danske virksomheder nationalt og internationalt.  Dansk Erhverv er desuden en arbejdsgiverforening, der giver FORTEM adgang til juridisk rådgivning i en række erhvervsmæssige forhold.

DANSK FORENING FOR UDBUDSRET

Dansk Forening for Udbudsret, også kaldet DFFU, er en forening for personer og virksomheder med særlig interesse for udbudsret – jurister, såvel som ikke-jurister. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til reglerne om udbud, både EU-reglerne og de danske nationale regler. FORTEM har været medlem af DFFU siden 2015, og deltager løbende i foreningens fordrags- og diskussionsarrangementer.