Jacob Fabricius/

Konsulent/

Jacob blev i januar 2020 ansat som konsulent i FORTEM, hvor han skal hjælpe både private og offentlige virksomheder fra forskellige brancher med at skrive og kvalitetssikre tilbud.

 

Jacob har et stort gåpåmod og er hurtigt blevet en fast og integreret del af FORTEMs dygtige team. Han er hverken bange for at stille spørgsmål eller spørge om hjælp, og tror på filosofien “hvis jeg ikke har løsningen, så finder jeg en løsning”.

 

Jacob har stor erfaring i projekthåndtering, procesfacilitering, kommunikation og stor erfaring fra bl.a. beskæftigelsesområdet. Grundlæggende arbejder han ud fra princippet om, at man kommer lang med imødekommenhed og sans for kvalitet.

 

Jacob har en kandidatgrad fra CBS, og kommer fra en stilling som udviklingskonsulent hos Krifa, hvor han har arbejdet med projektledelse og organisations- og produktudvikling.

Bonusinfo: Jacob bor en i en skov nord for København, hvor han blandt andet med stor iver lufter sin mountainbike. Derudover tager han del i at lave Hillerøds bedste Pizza på den lokale andelscafe: Jordnær.

Jacob Fabricius/

Konsulent/

Jacob blev i januar 2020 ansat som konsulent i FORTEM, hvor han skal hjælpe både private og offentlige virksomheder fra forskellige brancher med at skrive og kvalitetssikre tilbud.

 

Jacob har et stort gåpåmod og er hurtigt blevet en fast og integreret del af FORTEMs dygtige team. Han er hverken bange for at stille spørgsmål eller spørge om hjælp, og tror på filosofien “hvis jeg ikke har løsningen, så finder jeg en løsning”.

 

Jacob har stor erfaring i projekthåndtering, procesfacilitering, kommunikation og stor erfaring fra bl.a. beskæftigelsesområdet. Grundlæggende arbejder han ud fra princippet om, at man kommer lang med imødekommenhed og sans for kvalitet.

 

Jacob har en kandidatgrad fra CBS, og kommer fra en stilling som udviklingskonsulent hos Krifa, hvor han har arbejdet med projektledelse og organisations- og produktudvikling.

Bonusinfo: Jacob bor en i en skov nord for København, hvor han blandt andet med stor iver lufter sin mountainbike. Derudover tager han del i at lave Hillerøds bedste Pizza på den lokale andelscafe: Jordnær.