Boblende målsætning for 2019

Boblende målsætning for 2019

Vi har et nytårsforsæt i FORTEM – vi vil gerne blive bedre til at fejre vores kunders succes! Derfor vil vi i 2019 personligt aflevere en flaske champagne, når vores kunder vinder et udbud, som vi har hjulpet dem med.

Vi har derfor også sat os en målsætning for, hvor mange udbud vi forventer at være med til at vinde i 2019.

I 2018 vandt vi sammen med vores kunder 33 udbud – dette til trods for, at der var mange store udbud i blandt. I 2019 er vores målsætning at øge antallet af vundne udbud, vi har bistået vores kunder med, fra 33 til 42. Derfor har vi indkøbt 42 flasker champagne, der er klar til at blive delt ud. Hvem mon skal have den første flaske?

Følge champagneuddelingen og vores kunders succes i løbet af 2019 via LinkedIn, Facebook og Instagram.