Ny reference med elevator- og rulletrappe giganten KONE

Vi har fået en ny case på websitet.

Denne gang er det elevator- og rulletrappe giganten KONE, som vi har bistået med rådgivning og hjælp til to udbud.

KONE er en global virksomhed inden for elevatorer, rulletrapper, døre- og porte løsninger med 52.000 ansatte på verdensbasis og 225 i Danmark. Virksomheden er over 100 år gammel, hvilket vidner om virksomhedens erfaringer på markedet.

FORTEM har bistået KONE med to udbud af elevatorvedligehold. Det ene udbud var fra Slots- og Kulturstyrelsen, hvor vi bistod med at sikre prækvalifikation af KONE, og det andet udbud var fra Bygningsstyrelsen, hvor vi bistod under hele tilbudsprocessen.

I casen kan du blandt andet læse hvad Adm. direktør hos KONE Thomas Ohm syntes om samarbejdesforløbet med FORTEM og hvad han mener FORTEM har bidraget med i processen.

”FORTEM har været med til at løfte og præge kvaliteten af det materiale, som vi har afleveret, således at vi scorede maksimalt i vores kvalitative beskrivelser for udbuddet fra Bygningsstyrelsen. Jeg har fundet det nyttigt at have FORTEM på holdet, og jeg kan ikke pege på kun én grund til at bruge FORTEM, men der er mange årsager til, at det er nyttigt.”

Læs hele casen her