FORTEM. Ny dansk virksomhed hjælper virksomheder med at vinde offentlige kontrakter.

Udbud af offentlige opgaver er i vækst. Men for virksomheder kan udbud være tidskrævende, komplekse at byde på og svære at vinde. Muligheden for dialog ved tilbudsgivning er begrænset i forhold til det private marked. FORTEM hjælper virksomheder med at navigere inden for offentlige udbud og udarbejde succesfulde tilbud.

FORTEM assisterer virksomheder med tilbudsgivning. FORTEM har dyb erfaring med offentlige udbud, krydret med en stærk forretningsforståelse fra private leverandører og ordregivere. FORTEM bidrager til at sikre, at virksomheders tilbud afleveres skarpe, konditionsmæssige og målrettede til den offentlige myndighed./

Partnerskaber og konsortier

Udbuddets krav til virksomheden, leverancer eller produkter kan betyde, at virksomheden har større chance for at vinde udbuddet gennem et partnerskab eller konsortium. Imidlertid kræver det en stor tids- og arbejdsindsats at udarbejde tilbud på tværs af virksomheder og i visse tilfælde på tværs af landegrænser. FORTEM har den nødvendige erfaring med partnerskaber og konsortier og ved hvilke relevante overvejelser virksomhederne bør gøre sig før, under og efter etablering af et samarbejde. FORTEM hjælper partnerskaber og konsortier, så tilbuddet optimeres og afspejler styrkerne i samarbejdet.

 

Bedre tilbud gavner alle

FORTEMS ydelser hjælper private leverandører og tilbudsgivere til at vinde offentlige udbud, og er samtidig til gavn for de danske kommuner, regioner, styrelser og staten som ordregivere. Målrettede og konditionsmæssige tilbud øger konkurrencen og giver ordregivere bedre mulighed for at evaluere og vælge den bedst egnede leverandør til opgaven.

For mere information om hvad FORTEM kan hjælpe din virksomhed med, kontakt:

 

Michael Gehrke

Mail: michael.gehrke@fortem.dk

Telefon: +45 6040 7828

 

Jimmy Holst Rydahl

Mail: jimmy.rydahl@fortem.dk

Telefon: +45 6040 7848